CRM in de cloud

Gebruik uw CRM software in de cloud, zodat u nooit iets hoeft te installeren

CRM is een afkorting van customer relationship management. Een bedrijfsstrategie die de relatie met klanten als uitgangspunt neemt. Niet het product of het proces, maar uw klant staat centraal in uw bedrijfsvoering. U kunt met een online CRM systeem uw concurrentiepositie verbeteren door beter in te spelen op de behoefte van de klant en klantgerichter opereren. U kunt CRM software downloaden vanuit de cloud en het biedt toegankelijkheid via smartphones, tablets, notebooks en desktops en is dus een free crm system. Mobiel gebruik is eenvoudig geworden, evenals de integratie met social media. Het is een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven, zoals small business MKB. Leest u maar eens als u meer informatie wilt of vraag direct een gratis trial aan voor 30 dagen. Zonder cursus of opleiding kunt u meteen aan de slag.

Probeer gratis

CRM software in de cloud

Succesvol zijn is ‘hot’, maar de weg naar succes is niet makkelijk. Hoe beter u uw klanten kent, des te beter kunt u klanten aan de hand van de verzamelde klantgegevens classificeren en vervolgens uw bedrijfsvoering daarop afstemmen. Dit kunt u verwezenlijken met CRM software in de cloud. Het is voor elke medewerker toegankelijk, zodat u sneller uw doelen kunt realiseren. Daarnaast kan het leiden tot een betere communicatie met uw klanten, want u heeft met deze software altijd en overal toegang tot de klanthistorie. Bent u consultant of heeft u een adviesbureau? Bedenk dan eens wat dit systeem voor u kan betekenen.

Onze CRM software in de cloud kent vele voordelen. Zo is er bijvoorbeeld geen limiet op de hoeveelheid klantrelaties en data en kan er een snelle implementatie plaatsvinden met één van onze andere modules, zoals facturatie en boekhouden. Het toevoegen van documenten en logberichten verloopt probleemloos. Grip hebben op uw relaties en hun behoeften opent voor u de deuren naar succes.

Open source tool

Met een open source tool uw klantenbestand beheren is eenvoudig. Het invoeren en consequent onderhouden van de relatiegegevens is uiteraard wel een vereiste om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft. Dit kan zijn ten behoeve van marketingactiviteiten om uw klanten of prospects tot verkoop te bewegen. Daarvoor is een integraal klantbeeld nodig en de informatie moet realtime beschikbaar zijn. Een CRM systeem voldoet aan deze wensen.

Een goed onderhouden CRM systeem biedt echter nog meer voordelen. Met bijvoorbeeld een gebrekkig klantrelatiesysteem laat u geld liggen. Denkt u maar eens aan verkeerd verstuurde facturen of verkeerd afgeleverde producten. Voor de juiste invoer van klantgegevens kunt u bijvoorbeeld een manager aanstellen die de puntjes op de i zet. Hij kan het beleid uitstippelen en advies geven aan anderen die met het CRM pakket werken.

De definitie van CRM wordt in de praktijk weleens verward met die van CMR, maar dan praten we natuurlijk over iets heel anders. CMR is een internationale conventie bij grensoverschrijdend wegvervoer. Een klein verschil, maar met een hele andere betekenis.

Net als ander software aanbieders, zoals AFAS, Siebel, Perfectview, Dynamics en House of Engagement (voorheen CRM Resultants), ontwikkelen wij onze bedrijfssoftware in eigen huis. Met input van onze gebruikers heeft dit geleid tot een systeem met ongekende mogelijkheden. Open source software als Joomla, maar dan met een hele andere insteek. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze www CRM software in de cloud? Vraag vandaag nog een gratis trial aan voor 30 dagen en ervaar de voordelen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden