CRM online

CRM Online

CRM Online: centraal en compleet

Een centraal beeld van uw klant met de online CRM module van Offective. Met de CRM module van Offective heeft u altijd en overal zicht op wat er rondom uw klantrelaties afspeelt.

Ontdek de vele mogelijkheden van online CRM. Met onze online CRM module kunt u vragenlijsten aanmaken, groepen beheren, gebruikers autoriseren voor klantgroepen, en veel meer.

Grip op uw relaties

Met de log functionaliteit heeft u grip op uw relaties. Alles wat zich rondom uw klantrelatie afspeelt kan opgelsagen worden bij de klant. Daarbij kunt u eigen velden toevoegen aan de klant, om op te slaan wat u maar wilt opslaan. Volledig schaalbaar en aanpasbaar dus!
CRM online

Documentbeheer en reminders

Beheer contracten, overeenkomsten of andere documenten bij uw relatie. Stel vervaldatums in om een reminder te krijgen na verloop van het document.

Probeer gratis en vrijblijvend!

Ervaar Online CRM software zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u een email en  wordt u direct ingelogd in het CRM.

CRM Online is het CRM-pakket waarin alle gegevens van uw relaties samenkomen. Dit zorgt voor een goed totaalbeeld rondom uw klanten en leveranciers. U kunt online CRM gratis en vrijblijvend uitproberen via onderstaande knop.

Probeer gratis€3,20 p/m

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden