CRM online prijzen

Bij CRM Software Online krijgt u een CRM systeem tegen lage prijzen

Wanneer u op zoek bent naar een CRM systeem, dan zult u al snel zien dat er vele aanbieders zijn. Het gebruik van het CRM softwarepakket zal niet zoveel van elkaar schelen, maar de prijzen daarentegen zullen wel heel verschillend zijn. Bij CRM online hanteren we lage prijzen, doordat wij u de mogelijkheid geven om online gebruik te maken van het pakket. U kunt inloggen in het CRM systeem, waardoor u het pakket niet zelf aan hoeft te schaffen voor gebruik, maar een maandelijks bedrag betaalt.

Probeer gratis

Een CRM pakket kan voor vele doeleinden gebruikt worden, maar de belangrijkste reden is het centraal opslaan van al uw klant- en relatiegegevens. Door het centraal opslaan van deze gegevens heeft u zicht op uw belangrijkste klanten en kunt u deze goed monitoren. Alle informatie over de klant kunt u kwijt in het systeem, waardoor u direct alle gegevens bij de hand heeft. In ons pakket is het tevens mogelijk om zelf velden toe te voegen, waardoor u zelf kunt bepalen welke informatie u bij uw klanten op wilt slaan. Ieder bedrijf is anders en daarom is het toevoegen van eigen velden een goede manier om het systeem te personaliseren.

Naast het opslaan van alle gegevens kunt u met ons CRM systeem veel meer functies bedienen. Denk hierbij aan het aanmaken van vragenlijsten voor uw klanten, het beheren van groepen en het autoriseren van gebruikers voor klantgroepen. Hierdoor wordt het gemakkelijker om klanten te beheren en kunt u direct schakelen. Het is zelfs mogelijk om nieuwsbrieven te versturen naar door u geselecteerde klanten. U kunt dus al uw klanten voorzien van informatie die voor hen van belang is.

Vele mogelijkheden met onze CRM online software, maar altijd tegen lage prijzen

Waar sommige bedrijven het systeem alleen gebruiken voor het opslaan van gegevens, gebruiken sommige bedrijven het CRM pakket ook als complete business strategie. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Het systeem kan een werkwijze zijn om de relatie met de klant te optimaliseren. Dit kan doordat het pakket trends in het koopgedrag van klanten kunnen herkennen. Hier kunt u uw strategie op aanpassen wat verhoging van winst kan opleveren wanneer u dit goed aanpakt. In ieder geval is een CRM software pakket altijd een systeem waarbij u de relatie met uw klanten kunt optimaliseren.

Bij ons is het mogelijk om kennis te maken met ons systeem zonder kosten. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om een proefabonnement af te sluiten waardoor u 30 dagen zonder kosten gebruikt kunt maken van ons systeem. Na deze 30 dagen loopt het proefabonnement automatisch af, maar na deze periode kunt u uiteraard wel genieten van onze lage prijzen. Onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk, want bij ons betaalt u slechts € 3,20 per maand. De proefperiode loopt automatisch af na 30 dagen, waardoor u niet meteen vastzit aan een abonnement. U kunt hier uiteraard wel voor kiezen, maar ook dan heeft u altijd de regie over de looptijd, want het abonnement is ieder moment opzegbaar.

Bekijk onze website voor meer informatie over ons systeem en het bedrijf. Wij hebben al vele bedrijven geholpen aan een CRM online pakket tegen zeer scherpe prijzen en willen u hier uiteraard ook graag bij helpen. Wij geven u graag meer informatie over het gebruik en de mogelijkheden en zullen al uw vragen beantwoorden. Heeft u vragen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen per telefoon of mail of u kunt uw vraag stellen via ons contactformulier. Deze is ook te vinden op onze website, evenals de rest van onze contactgegevens.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden