CRM oplossingen

Een compleet CRM systeem dat oplossingen biedt voor uw problemen

Een goed CRM systeem kan oplossingen bieden voor veel problemen binnen uw bedrijf, maar wat is een CRM systeem precies? Een CRM software systeem zorgt ervoor dat u gegevens van klanten en potentiële klanten heel gemakkelijk en overzichtelijk op kunt slaan in één systeem. Hierdoor kunnen uw medewerkers zich echt focussen op hun klanten en weten ze altijd de laatste status. Daarnaast heeft u altijd een centrale plaats waar alle gegevens opgeslagen kunnen worden en makkelijk ingekeken kunnen worden.

Probeer gratis

Met een CRM systeem kunt u nog veel meer dan alleen centraal gegevens opslaan, want u kunt hier bijvoorbeeld ook vragenlijsten aanmaken en direct naar alle relevante klanten sturen, maar het gaat nog veel verder. CRM software kan zelfs trends herkennen in het koopgedrag van uw klanten, waardoor u hier uw strategie op kunt aanpassen. Een CRM systeem helpt u dus wel degelijk bij het vinden van oplossingen.

Bij iedere klant die u aanmaakt in het systeem is het mogelijk om extra velden toe te voegen. Hierdoor kunt u niet alleen de standaard informatie opslaan in het software systeem, maar kunt u ook extra informatie toevoegen. U kunt dus alles opslaan wat relevant is bij de klant en het is ook direct inzichtelijk. U kunt ook groepen aanmaken om door geselecteerde personen te laten beheren. Ook het opslaan van documenten en contracten bij de betreffende klanten is mogelijk. Door een vervaldatum in te stellen wordt u op tijd gewaarschuwd en kunt u tijdig contact opnemen met uw klanten om de contracten te verlengen. Onze CRM applicatie biedt diverse oplossingen voor standaard problemen bij bedrijven, die nog niet met dit systeem werken.

Een pakket van CRM Software Online biedt vele oplossingen tegen een zeer lage prijs

Omdat wij graag zoveel mogelijk bedrijven willen helpen met een CRM systeem die vele oplossingen biedt, hanteren wij lage prijs. Wij vragen geen vaste prijs voor een systeem dat geïnstalleerd moet worden op uw PC’s, maar maken gebruik van een webbased CRM system, en daarom betaalt u bij ons een bedrag per maand. U kunt onze CRM module al gebruiken voor € 3,20 per maand en is op ieder moment opzegbaar. Mocht u toch twijfelen of onze module de juiste keuze is, dan kunt u ook kiezen voor een gratis proefabonnement. U ontvangt 30 dagen de voordelen van onze software, maar hoeft hier niet voor te betalen. Zo krijgt u een goed inzicht in wat de mogelijkheden zijn en kunt u daarna overgaan tot een betaald abonnement. Het proefabonnement verloopt automatisch na 30 dagen. De proefperiode is gemakkelijk aan te vragen via onze website.

Ons online CRM pakket is te gebruiken door zowel Windows, Mac als Linux gebruikers. Voor alle systemen zijn dezelfde functies beschikbaar en voor ieder systeem is een proefabonnement beschikbaar. Wilt u meer informatie over ons systeem en wilt u weten hoe ons CRM systeem oplossingen kan bieden, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Al onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze website, evenals onze openingstijden. Wilt u buiten openingstijden uw vragen stellen, dan kunt u uw vraag stellen via het contactformulier, welke ook terug te vinden is op onze website.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden