CRM pakket kiezen

Wij maken het u gemakkelijk om een CRM pakket te kiezen

Bijna ieder bedrijf in Nederland heeft weleens van een CRM pakket gehoord en veel bedrijven maken hier ook al gebruik van. Zij genieten van veel voordelen ten opzichte van bedrijven die hier nog geen gebruik van maken. Ze gebruiken het onder andere als klantenbeheer systeem. Voor bedrijven die nog geen gebruik maken van een CRM pakket is het soms lastig om te kiezen uit al het aanbod dat Nederland rijk is. Wij van CRM Software Online willen u graag laten zien waarom wij de beste keuze zijn.

Probeer gratis

Een CRM systeem is niet zomaar een systeem, maar is een strategie om alle klanten van uw bedrijf goed te kunnen beheren. Het is dus essentieel om alle informatie op te kunnen slaan op een professionele manier. Met al deze informatie wordt het gemakkelijk om inzicht te krijgen in al uw klanten en actie te kunnen nemen wanneer dit noodzakelijk is. Een CRM systeem kan zelfs helpen om de winstgevendheid van het bedrijf te verbeteren. U zult dus wel begrijpen waarom zoveel bedrijven voor een CRM pakket kiezen.

Bij ons kunt u een CRM pakket kiezen met een online applicatie

Een CRM softwarepakket van CRM Software Online heeft vaak dezelfde functies als alle andere systemen die verkrijgbaar zijn, maar een groot voordeel is dat wij een lage prijs hanteren. Daarnaast is ons pakket een online applicatie, waardoor u geen systemen op uw computers hoeft te laten installeren. Wij vragen een bedrag van € 3,20 per maand en wanneer u het pakket niet meer wilt gebruiken, kunt u het abonnement stopzetten. U hoeft op dat moment niets van uw computer te verwijderen, omdat u altijd online in kon loggen. Dit scheelt opslagruimte op uw PC’s en maakt het gemakkelijker om een abonnement stop te zetten. Wij hanteren daarnaast ook geen opzegtermijnen.

Bij een CRM pakket is de belangrijkste functie informatie toevoegen van uw bestaande en potentiële klanten, maar wij gaan nog verder. U kunt namelijk zelf bepalen welke informatie u in kunt vullen in het systeem. Wanneer u extra informatie toe wilt voegen, dan kunt u namelijk heel gemakkelijk een veld toevoegen. Hierdoor kunt u de informatie nog completer maken en wordt het dus gemakkelijker om uw klantenbestand goed te beheren. Daarnaast is het gemakkelijk om vervaldata toe te voegen. Vooral bij bedrijven die veel werken met contracten is dit een functie die erg welkom is. Hierdoor hoeft u niet zelf in de gaten te houden wanneer u contact op dient te nemen met uw klant, maar krijgt u een seintje wanneer het contract bijna verlopen is. U ziet dus niets meer over het hoofd.

Bent u bereid om een CRM pakket te kiezen en wilt u van ons meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij bieden, dan kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om 30 dagen lang gebruik te maken van een CRM demo. Met dit proefabonnement kunt u 30 dagen lang gebruik maken van ons CRM systeem zonder extra kosten. Het proefabonnement eindigt automatisch na 30 dagen en u hoeft dit dus niet op te zeggen. Uiteraard kunt u na deze 30 dagen overgaan tot een abonnement, waarbij u slechts € 3,20 per maand hoeft te betalen.

Op onze website vindt u meer informatie over ons CRM pakket en de redenen waarom u het beste voor ons CRM pakket kunt kiezen. Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog vragen, dan is het natuurlijk geen probleem om even contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 16.30 uur, maar u kunt uw vragen en/of opmerkingen ook gemakkelijk versturen via ons online contactformulier. Deze is terug te vinden op onze website, evenals de rest van onze contactgegevens.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden