CRM programma

CRM Software Online kan u een heel compleet CRM programma aanbieden

Veel bedrijven maken al gebruik van een uitgebreid CRM programma, maar er zijn nog steeds heel veel bedrijven die hier geen gebruik van maken. Een CRM systeem kan u ontzettend helpen binnen uw bedrijf. CRM staat namelijk voor Customer Relationship Management en dit betekent dat u informatie van al uw klanten in één systeem kunt bewaren. Hierdoor heeft u alle informatie binnen handbereik en kunnen uw medewerkers heel gemakkelijk hun klanten en potentiële klanten overzien.

Probeer gratis

Wanneer u veel klanten heeft en deze allemaal goed van dienst wilt zijn, dan is het soms weleens moeilijk om alles goed te kunnen overzien. Met het CRM programma van CRM Software Online is dit verleden tijd, want u kunt niet alleen alle informatie over uw klanten hierin bewaren, maar het programma heeft nog veel meer mogelijkheden. U kunt namelijk ook eigen velden toevoegen aan uw klantrelatie. U kunt dus zelf bepalen welke informatie u op wilt slaan. Daarnaast is het mogelijk vervaldata in te stellen op documenten, vragenlijsten aan te maken en deze naar uw klanten te versturen.

Lage kosten voor een compleet CRM programma

De kosten van een online CRM systeem hoeven niet hoog te zijn en dat bewijzen wij met onze prijs. Bij ons betaalt u voor een compleet CRM systeem voor slechts € 3,20 per maand. Dit bedrag kunt u automatisch laten incasseren en u kunt het systeem op ieder gewenst moment afmelden. Wanneer het niet bevalt zit u hier dus niet aan vast. Mocht u het toch liever eerst uitproberen tot u op betaling overgaat, dan is dit ook mogelijk. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om een proefaccount van 30 dagen te nemen. Op deze manier heeft u de eerste 30 dagen de CRM relatiebeheer software gratis. U kunt zich hier voor registreren en daarna direct inloggen. Het proefabonnement stopt automatisch na 30 dagen

Ons online CRM software pakket, Offective, is geschikt voor zowel Windows, Mac en Linux gebruikers en werkt ook goed in combinatie met Microsoft. U bent dus niet beperkt in uw keuze, want alle functies zijn beschikbaar. Ook de kosten zijn voor alledrie hetzelfde. Daarnaast geldt voor iedere gebruiker dezelfde functies in het systeem, zoals het toevoegen van velden en het instellen van vervaldatums. Daarnaast is ons CRM programma ook heel handig om trends te herkennen, zodat u hier heel gemakkelijk actie op kunt ondernemen. U kunt een CRM systeem niet alleen zien als handig systeem om al uw klantgegevens in op te slaan, maar ook als hulpmiddel om analytische processen in kaart te brengen.

Wilt u meer informatie over ons CRM programma Offective, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 16.30 uur bereikbaar. Onze contactgegevens zijn terug te vinden op de website. Daarnaast vindt u hier ook een contactformulier. Hier kunt u ook heel gemakkelijk uw vragen stellen of opmerkingen plaatsen. Wij zullen al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Om een proefabonnement af te sluiten kunt u ook terecht op onze website, alwaar u ook meer informatie vindt over ons CRM programma.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden