CRM software vergelijken

CRM software vergelijken is verleden tijd

Wanneer u als bedrijf van plan bent om CRM software aan te schaffen, dan zult u waarschijnlijk eerst pakketten gaan vergelijken. Wanneer u de voordelen ziet van een CRM pakket van CRM Software Online, dan zult u zien dat u soms niet lang hoeft te zoeken. Wij bieden namelijk een zeer compleet CRM systeem, waar u centraal kunt inloggen en dat ook nog eens heel erg voordelig is. U krijgt alle voordelen van een CRM systeem, maar heeft er bijna geen kosten aan.

Probeer gratis

Een CRM systeem is vooral bekend, omdat het heel handig is om alle gegevens van uw klanten en relaties in één systeem te beheren. Echter heeft een CRM pakket nog veel meer voordelen, want u kunt er niet alleen informatie in opslaan, maar ook informatie uit halen. Een CRM systeem is een handig, maar ook een noodzakelijk hulpmiddel. Met een pakket van CRM Software Online kunt u bijvoorbeeld ook kooptrends signaleren bij uw klanten. Dit is zeer handig, omdat u bij het hebben van deze kennis, direct actie kunt ondernemen. Al deze informatie komt uit één systeem, zonder moeilijke stappen te hoeven nemen.

Bij een CRM systeem van CRM Software Online kunt u diverse klantgroepen met elkaar vergelijken. In welke klantgroepen is bijvoorbeeld een afwijking in het koopgedrag of welke groepen hebben extra aandacht nodig? Dit alles is gemakkelijk inzichtelijk te maken met een CRM pakket. Uw medewerkers kunnen zich echt richten op hun klanten doordat ze al deze informatie bij de hand hebben. Willen ze informatie aan het dossier toevoegen, maar bestaat hier geen veld voor? Geen probleem, want ook velden toevoegen is een optie, die u bij ons pakket krijgt. Op deze manier kunt u alle informatie gemakkelijk kwijt in één systeem.

Nooit meer te laat met het verlengen van contracten, dankzij CRM Software Online

Een ander groot voordeel is dat u een vervaldatum in kunt stellen op documenten en contracten. Door het instellen van vervaldata krijgt u een seintje op het moment dat het tijd is om contact met de klant op te nemen. Op deze manier loopt u nooit meer achter de feiten aan en kunt u uw klanten echt goed van dienst zijn. Naast deze handigheid heeft het pakket uiteraard nog veel meer handige snufjes waar wij u graag meer over vertellen.

Een CRM systeem hoeft niet duur te zijn en wij van CRM Software Online bewijzen dat met ons webbased CRM systeem. Wij bieden u namelijk een CRM systeem aan voor slechts € 3,20 per maand, welke automatisch afgeschreven wordt, dus u heeft hier geen omkijken naar. Wilt u, om welke reden dan ook, het abonnement stopzetten, dan is dit op ieder gewenste tijdstip mogelijk. Voor de twijfelaars onder ons kunnen wij zelfs een proefabonnement aanbieden. Met dit proefabonnement heeft u de eerste 30 dagen helemaal geen kosten en kunt u zichzelf wegwijs maken in ons systeem. Het proefabonnement stopt automatisch en daarna kunt u uiteraard het abonnement door laten lopen tegen betaling.

Wilt u goed verschillende CRM software met elkaar vergelijken, dan raden wij u aan om onze website te bekijken en eventueel bij vragen contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag waarom wij de beste keuze zijn, wanneer u een overstap wilt maken naar een CRM softwarepakket. Op onze website vindt u onze contactgegevens en een online contactformulier, alwaar u ook heel gemakkelijk uw gegevens en uw vragen achter kunt laten. Indien gewenst nemen wij daarna zo snel mogelijk contact met u op.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden