CRM software

CRM Systeem

Centraal en compleet CRM Systeem

Een centraal beeld van uw klant met het online CRM systeem van Offective. Met de Offective CRM software heeft u altijd en overal zicht op wat er rondom uw klantrelaties afspeelt.

Ontdek de vele mogelijkheden van het online CRM systeem. Met de CRM software kunt u vragenlijsten aanmaken, groepen beheren, gebruikers autoriseren voor klantgroepen, en veel meer.

Grip op uw relaties

Met de log functionaliteit heeft u grip op uw relaties. Alles wat zich rondom uw klantrelatie afspeelt kan opgeslagen worden bij de klant. Daarbij kunt u eigen velden toevoegen aan de klant, om op te slaan wat u maar wilt opslaan. Volledig schaalbaar en aanpasbaar dus!
CRM systeem

Documentbeheer en reminders

Beheer contracten, overeenkomsten of andere documenten bij uw relatie. Stel vervaldatums in om een reminder te krijgen na verloop van het document.

Probeer gratis en vrijblijvend!

Ervaar Offective zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt wordt u direct ingelogd in de Offective applicatie.

Ons CRM systeem is een totaalpakket waarin alle gegevens van uw relaties samenkomen. Dit zorgt voor een goed totaalbeeld rondom uw klantrelaties en leveranciers. U kunt Offective gratis en geheel vrijblijvend uitproberen via onderstaande knop.

Probeer gratis CRM software Offective€3,50 p/m

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden