CRM systeem gratis Excel

Liever een CRM systeem in de Cloud in plaats van Excel? Probeer nu 1 maand gratis

Dat uw voorkeur uitgaat naar een professioneel CRM systeem boven werken in een gratis Excel spreadsheet is een logisch gevolg naarmate uw bedrijf groeit. Om uw bedrijf succesvol te maken en te houden is gebruikmaken van de juiste software onmisbaar. Een CRM systeem kunt u inzetten om uw sales te optimaliseren. Met een goed klantenbestand kunt u gericht marketingacties gaan voeren. Bent u nieuwsgierig geworden? Meld u aan voor een gratis proefaccount. U kunt zonder enige training direct aan de slag.

Probeer gratis

Wat Archie is in België, kunt u vergelijken met wat Alexion en wij hier in ons land doen. Wij bieden een CRM systeem voor kleinere bedrijven in het MKB. Ook geschikt voor zpp. Met onze software kunt u uw klantgerichtheid ontwikkelen. Het is een competentie die steeds belangrijker wordt. Actief zoeken naar wensen en behoeften van klanten en deze definiëren. Het begint met het verzamelen van informatie.

CRM systeem om klantgericht te werken

Deze informatie hoeft niet per se bij uw concurrerende ‘branche’partners vandaan te komen, want in de loop van de jaren heeft u waarschijnlijk zelf ook al heel wat papieren informatie verzameld. Haal die informatie uit uw la en zet alle belangrijke details in een CRM systeem. Probeer het maar, want het gaat veel makkelijker dan informatie invoeren in een gratis Excel spreadsheet. Geen verschillende tabbladen of ingewikkelde macro’s waar u eerst een training voor nodig heeft om dit onder de knie te krijgen.

Een wiki CRM systeem maakt het makkelijker om klantgericht te werken. Met een paar muisklikken heeft u alle gegevens die u nodig heeft. De gratis app maakt het mogelijk dat u zelfs onderweg nog een aantal zaken kunt nakijken. Dat is per definitie toch zeker niet slecht. Ook als uw verkoopmedewerkers veel op pad zijn, is mobiele bereikbaarheid van het CRM een essentiële functionaliteit.

Specialist in CRM systemen

Het in kaart brengen van uw bedrijfsprocessen is eigenlijk de eerste stap naar een selectie van een passend CRM systeem. Werkt u bijvoorbeeld projectmatig, dan wilt u mogelijk projecten, taken en hun planning bijhouden in één omgeving. Is er integratie nodig met social media of outlook om de voor u moverende redenen? Wij bieden u als specialist in CRM systemen vele mogelijkheden.

Zodra u bent ingelogd, krijgt u een gebruiksvriendelijke interface in beeld. U hoeft zeker geen CRM specialist te zijn als het gaat om er mee te werken. Probeer ons online systeem vandaag nog voor 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend. U kunt gerust vergelijken met andere pakketten die er op de markt zijn, maar wij zijn ervan overtuigd dat u ons pakket de beste gaat vinden. Heeft u vragen of nadere uitleg nodig? Neem gerust contact met ons op. Of lees alle voordelen en nadelen verder op onze site.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden