CRM systeem voordelen

Een CRM systeem heeft vele voordelen voor u als bedrijf

Een CRM systeem is al bekend bij vele bedrijven in Nederland en biedt veel voordelen. Dit komt doordat een CRM pakket heel veel beschikbare functies heeft. Hierdoor wordt het gemakkelijker om de gegevens van uw klanten in te voeren en bij te werken. Met CRM software bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij uw klanten en houdt u grip op al uw relaties.

Probeer gratis

CRM is de afkorting van Customer Relationship Management en dit betekent eigenlijk dat het software is voor uw klantenbestand en een systeem is waar u heel gemakkelijk al uw relaties in kunt onderbrengen met alle informatie die daarbij hoort. Een groot voordeel is dan dat u alle gegevens op één plaats heeft staan en dit is overzichtelijk voor al uw medewerkers. Doordat alle informatie op één plaats staat en er dus ook in één oogopslag gezien kan worden wat bijvoorbeeld de laatste afspraken zijn, kan er snel geschakeld worden. Hierdoor wordt het gemakkelijker om een goed inzicht te krijgen in alle klanten. Hierdoor wordt het beheren van alle klanten vergemakkelijkt.

Uiteraard is het bijhouden van alle informatie in het pakket niet het enige dat ermee gedaan kan worden. Een goed voorbeeld van wat u met CRM software kunt doen is bijvoorbeeld het versturen van nieuwsbrieven. U kunt gemakkelijk bepaalde groepen selecteren en een nieuwsbrief sturen. Hierdoor bereikt u alleen de klanten waarvoor het ook interessant is om deze nieuwsbrief te krijgen. Daarnaast kunt u heel gemakkelijk trends herkennen in het koopgedrag van uw relaties. U kunt dus snel schakelen en actie ondernemen op het moment dat u een trend ontdekt.

Ons CRM systeem heeft veel voordelen en is voordelig

Naast dat u met een CRM systeem uw klantgegevens goed bij kunt houden, heeft het systeem natuurlijk nog veel meer voordelen. Wanneer u kiest voor een CRM pakket van CRM Software Online, dan krijgt u toegang tot zeer veel mogelijkheden, voor een lage prijs. Wij vragen geen vaste prijs voor het complete pakket, maar bij ons krijgt u maandelijks een factuur voor het gebruik van het systeem. Het voordeel hiervan is dat u maar € 3,20 per maand betaald en dat het abonnement ook op ieder gewenst moment opzegbaar is. Daarnaast bieden wij de mogelijkheden om een maand lang kennis te maken met het pakket. U kunt een gratis proefabonnement afsluiten, waardoor u 30 dagen lang gratis van het systeem gebruik kunt maken. Na 30 dagen loopt het proefabonnement automatisch af, zodat u niets op hoeft te zeggen. Uiteraard kunt u na deze 30 dagen kiezen voor een betaald abonnement.

Heeft u interesse in een proefabonnement of wilt u direct een betaald abonnement afsluiten? U kunt dan contact met ons opnemen via mail, telefoon of WhatsApp. Onze contactgegevens zijn terug te vinden op de website, evenals meer informatie over ons bedrijf en het CRM softwarepakket dat wij u aan kunnen bieden. Daarnaast kunt u altijd altijd uw vragen of opmerkingen naar ons sturen door middel van het online contactformulier. Wij zullen na ontvangst zo snel mogelijk contact met u opnemen om al uw vragen te beantwoorden.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden