CRM Systeem – Relaties beheren met Offective

Binnen dé online bedrijfssoftware applicatie Offective, staat de klant centraal. De module CRM is daarom ook een belangrijk en uitgebreid onderdeel van het geheel. De online CRM tool biedt alle mogelijkheden om uw relaties simpel te beheren. In het online CRM systeem komt alle informatie samen en heeft de gebruiker alle mogelijkheden om elke gewenste vorm van informatie of documenten in het systeem bij de betreffende relatie op te slaan. De CRM beheerder binnen uw bedrijf bepaalt deels het model waarin gewerkt wordt. De CRM beheerder kan zo bijvoorbeeld eigen velden aanmaken. Met deze en andere functionaliteiten biedt ons CRM systeem maximale vrijheden en mogelijkheden, waardoor het programma uitermate geschikt is voor alle soorten van ondernemingen. Hierbij kan gedacht worden aan een zzp-er, aannemer, een loonwerker, een winkel, een dienstverlener of een leverancier van producten etc.

Kortom: dé online bedrijfssoftware Offective biedt uitkomst voor zowel eenvoudige als gecompliceerde CRM wensen.

  • Alle informatie van uw klant op één plaats
  • Voor grote, kleine en startende ondernemers actie!
  • CRM online: altijd en overal bereikbaar in de cloud
  • Meest complete CRM systeem
  • Eenvoudig in gebruik en tevens veel flexibiliteit
  • Mijn Offective: beheer uw CRM via de app

Het CRM systeem is erg uitgebreid. Zo heeft u als gebruiker van de CRM software online de beschikking over een dashboard met snelzoek functionaliteiten, overzichten van gemuteerde klanten en kunnen via snelbuttons nieuwe relaties worden aangemaakt. Daarnaast is er een LOG functionaliteit en kunt u mailinglijsten en vragenlijsten aanmaken.

Koppeling met andere modules Offective

Bij uw relaties in Offective zijn meerdere tabbladen beschikbaar met de gekoppelde informatie. Deze informatie komt vanuit verschillende modules. Een tabblad met vestiging, een tabblad met alle communicatie zoals log, mailing, documenten, vrije velden, etc. Uiteraard is vanuit ‘de relatie’ in het CRM systeem de financiële informatie beschikbaar: aanmaningen en factuurhistorie en offertes en opportunities. De tabbladen die u ziet, zijn afhankelijk van de door u afgenomen modules. Naast de module voor CRM, heeft Offective nog 10 andere modules! Zo kunnen bijvoorbeeld gekoppelde projecten zichtbaar worden en financiële instellingen en kortingen worden geconfigureerd. Met trots kunnen wij zeggen dat het CRM pakket met kop en schouder uitsteekt boven andere CRM systemen. Via de module kunnen triggers worden ingesteld zodat de gebruiker vanuit het CRM systeem op zijn dashboard of email meldingen ontvangt. Het CRM systeem van Offective wordt onder andere veel gebruikt door bedrijven die gebruik maken van een procescertificering. De basis van een certificatie systeem is het op orde hebben van uw Customer Relationship Management (CRM) ofwel relatiebeheer! De CRM module is onlosmakelijk verbonden met andere modules, denk hierbij aan de module boekhouding en facturatie.

Probeer nu zelf ons volledige CRM pakket!
Probeer gratisZZP actie: 1 jaar gratis!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef uw reactie op dit artikel

   Niet zichtbaar voor publiek

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden