Klantenbestand software

Online uw klantenbestand beheren is eenvoudig met de klantsysteem software van Offective. De module CRM is een uitgebreid klantenbeheersysteem met vele mogelijkheden om alle klant-gerelateerde zaken te beheren. De klantenbestand software geeft u inzage in de omzet van een klant, het betaalgedrag van een klant en uiteraard de relatie-gegevens. Het invoeren en consequent onderhouden van de relatie-gegevens is een vereiste. Als u gebruik gaat maken van de Offective klantenbestand software raden wij u aan om de gebruikers te instrueren om hier consequent en gedisciplineerd mee aan de slag te gaan. Als er niet consequent gewerkt wordt, heeft de klantenbeheersoftware geen meerwaarde.

Probeer nu zelf ons klantenbeheersysteem!
 
Maand gratisPrijzen!
 

Klantenbestand software in het kort:

  • Klantenbestand software
  • Uw klant centraal
  • 24/7 inzage, beheren van uw klanten

Met de klantenbestand software wordt u de mogelijkheid geboden om uw relatie naar een hoger niveau te tillen en meer te waarderen doordat u inzage heeft in alle klantgegevens. Dit onderdeel van de Offective applicatie (ook wel CRM genoemd) behoort naar onze visie een speerpunt van uw organisatie te zijn. De klant wil gewaardeerd worden en aandacht krijgen!

Met de vele mogelijkheden die worden geboden binnen deze klantenbestand software zult u uzelf en uw onderneming overtreffen. Alle afdelingen binnen de organisatie van uw klant kunnen op de juiste manier worden benaderd of aangeschreven worden.

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden