Eenvoudig CRM systeem gratis

Op zoek naar een eenvoudig CRM systeem in het Nederlands? Probeer onze software nu 30 dagen gratis

Een eenvoudig CRM systeem stelt u in staat om uw klantenbestand beheersbaar te maken. U kunt hierin alle gegevens van uw klanten en relaties opslaan. Met deze informatie kunt u onder meer doeltreffende marketingacties uitvoeren of uw verkoopsysteem verbeteren. Het belang van een geoptimaliseerd klantenbestand wordt nog te vaak onderschat. Het lijkt misschien dat wij hiermee een open deur intrappen, maar zelfs zzp’ers en andere kleine ondernemingen die al jaren actief zijn, hebben soms geen online klantenbestand. Of gebruiken het niet. Laat geen winst liggen. Meldt u zich aan voor een gratis proefabonnement van 30 dagen en ervaar de voordelen.

Probeer gratis

CRM is een afkorting voor customer relationship management. Het is een hele mond vol en geeft de indruk dat het Engelstalige software is. Het tegendeel is waar. Wij hebben deze module in eigen huis ontwikkeld. Ons CRM systeem is in het Nederlands en daarom eenvoudig te gebruiken door elke ondernemer. Geen moeilijke Engelse termen, maar gebruiksvriendelijk en praktisch.

Gratis CRM systeem

U kunt de eerste weken gratis gebruikmaken van ons CRM systeem om zelf te ontdekken hoe eenvoudig deze tool werkt. De tool wordt niet op uw server geïnstalleerd, want wij werken in de cloud. Simpel gezegd is het werken in de cloud het opslaan en opvragen van gegevens, software en bestanden op een andere plek dan uw eigen locatie. In plaats van het aanschaffen van software wordt er maandelijks een gebruikerstarief betaald. Het is volstrekt veilig en betrouwbaar om op deze manier te werken.

Steeds meer bedrijven werken met een min of meer free CRM systeem in de cloud. Er wordt waardevolle informatie over klanten opgeslagen. Zoals contactgegevens, contactpersonen en welke producten er zijn afgenomen. Daarnaast kunnen contactmomenten worden geregistreerd en kan in de toekomst gewenst contact met de klant worden ingepland. Dit proces hoeft zich niet alleen te richten op bestaande klanten, ook potentiële klanten kunnen worden beheerd in een CRM systeem.

Eenvoudige software in de cloud

Software in de cloud, het komt vaker voor. Een mooi vergelijk is Google Drive. U logt eenvoudigweg in met uw gmail-account en op ieder apparaat dat verbinding met internet heeft, kunt u online documenten beheren en bewerken. Zo werkt het ook met ons CRM systeem. Niet alleen u, maar ook uw medewerkers of externe relaties kunt u toegang verlenen tot uw software. Eenvoudig, overzichtelijk en via de app kunt u overal uw klantenbestand optimaliseren.

U kunt met ons, vrijwel gratis, CRM systeem eenvoudig documenten, logberichten en andere belangrijke informatie over uw klant toevoegen. Wanneer u actie dient te ondernemen, krijgt u automatisch een melding van het systeem. Groeit uw bedrijf en krijgt u steeds meer klanten? Goed nieuws, want op onze tool zit geen limiet op de hoeveelheid klantrelaties of dat. Factureren? De tool integreert naadloos met onze facturatie module. Hebben wij uw belangstelling gewekt? Aarzel niet en meld u direct aan voor een proefabonnement en maak kennis met de komende 30 dagen kennis met onze eenvoudige software. In het Nederlands en zonder ingewikkelde termen!

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden