Goedkoop CRM systeem

Wij kunnen u een goedkoop CRM systeem bieden

Veel bedrijven kunnen niet meer zonder een goed werkend CRM programma. Een goed systeem biedt zeer veel voordelen en maakt het gemakkelijker om uw klantenbestand te beheren en iedereen goed van dienst te zijn. De betekenis van een CRM systeem is Customer Relationship Management en helpt u om uw klantenbestand centraal op te slaan en te beheren. U kunt hierdoor heel gemakkelijk inzicht krijgen in analytische processen en dus sneller schakelen met uw klanten. Daarnaast helpt het u eraan te herinneren dat documenten verlopen, waardoor u tijdig contact op kunt nemen met uw klanten. Het is dus een onmisbaar stukje software waar ieder bedrijf gebruik van zou moeten kunnen maken.

Probeer gratis

Veel mensen denken dat een CRM systeem een dure aanschaf is. Een CRM systeem is een uitgebreid systeem met veel oplossingen en wanneer u dit aan wilt schaffen zal dit wel veel geld kosten. Dit hoeft echter niet zo te zijn en wij bewijzen dat. Bij ons kunt u voor een laag maandelijks bedrag van € 3,20 een goedkoop CRM systeem aanschaffen. U kunt dit ook op ieder gewenst moment opzeggen, waardoor u er niet eindeloos aan vast zit, wanneer het toch niet is wat u ervan verwacht had.

Het is belangrijk om een CRM systeem te hebben waar u veel informatie in kwijt kunt. Bij ons CRM programma kunt u accurate en actuele informatie kwijt over uw klant of leveranciers, maar het biedt ook de mogelijkheid om velden toe te voegen. Zo kunt u zelf altijd informatie toevoegen die voor u van belang is. Met het goedkoop CRM systeem van CRM Software Online heeft u goede handvatten om de relatie met uw klant te optimaliseren. Werkt u veel met documenten en contracten die kunnen verlopen? Dan is de functie waarbij u vervaldata aan uw documenten en contracten kunt hangen een hele fijne functie, die u zal helpen om alles goed inzichtelijk te houden.

Vele functies bij een goedkoop CRM systeem van CRM Software Online

CRM is niet alleen een handig hulpmiddel, maar kan gezien worden als complete business strategie, waarbij de klant het middelpunt is. Omdat alle informatie over de klanten hier opgeslagen wordt is het ook gemakkelijk om trends te herkennen in het koopgedrag van uw klanten, waardoor u hier extra actie op kunt ondernemen. U kunt op zo’n moment ook nieuwsbrieven samenstellen en gemakkelijk aan uw klanten versturen om extra klantverkeer te genereren. Het is dus niet zomaar een programma, maar zeer compleet en eigenlijk onmisbaar voor uw bedrijf.

U kunt ons CRM programma gebruiken voor alles wat zich rondom uw klanten afspeelt en kunt alles opslaan onder de gegevens van de klant. Dit alles kost maar € 3,20 per maand en is op ieder gewenst moment opzegbaar. Het bedrag zal maandelijks automatisch worden geïncasseerd van uw rekening en er zit geen opzegtermijn aan vast. Wanneer u zich aanmeld, dan kunt u hier direct gebruik van maken via de Offective applicatie. Mocht u toch liever eerst precies willen weten wat u er mee kunt zonder er kosten aan te hebben, dan kunt u een proefabonnement afsluiten. Deze gratis CRM software is 30 dagen uit te proberen. Dit kan heel gemakkelijk via onze website. Na het aanmelden kunt u direct inloggen. Het proefabonnement verloopt automatisch na 30 dagen.

Wilt u persoonlijk contact met ons, omdat u toch nog wat vragen heeft over het gebruik van het goedkoop CRM systeem, dan is dit uiteraard mogelijk. Op onze website vindt u al onze contactgegevens en onze openingstijden. U kunt uw vragen ook altijd naar ons mailen of insturen via het online contactformulier. Deze is ook terug te vinden op uw website en kunt u heel gemakkelijk invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij helpen u graag om een goed CRM pakket te kiezen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden