Online crm systeem gratis

Wij kunnen u een online CRM systeem gratis aanbieden voor 30 dagen

Veel bedrijven maken al gebruik van een CRM systeem, maar wat is het nu precies? CRM betekent letterlijk Customer Relationship Management en dit houdt dus in dat het een systeem is waar u uw klanten kunt beheren. Een CRM systeem biedt u de mogelijkheid om alle informatie van uw klanten of toekomstige klanten op te slaan in één systeem. Hierdoor heeft u alle informatie bij elkaar staan en kunt u gemakkelijk inzicht krijgen in een bepaalde klant.

Probeer gratis

Een CRM systeem kan u zelfs helpen om uw winstgevendheid te verbeteren. Dit komt door de vele functies die het CRM programma bevat. Door het programma krijgt u analytische processen inzichtelijk en kunt u het gedrag van uw klanten analyseren. Hierdoor kunt u goed inschatten welke volgende stap noodzakelijk is en eventueel processen aanpassen, zodat uw klanten meer uitgeven of overgaan tot kopen. Het is wel belangrijk om de informatie over uw klanten up-to-date te houden, want hierdoor krijgt u een beter resultaat.

Met CRM software kan dus de relatie met uw klanten versterkt worden door de informatie die u hierin opslaat. Het is zelfs mogelijk om velden toe te voegen. U kunt de software dus persoonlijk inrichten, want ieder bedrijf is uiteraard anders en heeft andere wensen. Sommige bedrijven gebruiken ons online CRM systeem de eerste 30 dagen gratis en slaan hier dan alleen gegevens van de klant in op. Echter is het ook mogelijk om veel meer informatie uit de systemen te halen. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden om het koopgedrag en trends van uw klanten te herkennen. Wanneer u hier meer inzicht in heeft, dan kunt u beter inspelen in de behoeften van uw klanten.

Een online CRM systeem helemaal gratis dankzij ons proefabonnement

Ons online CRM systeem is de eerste 30 dagen gratis en u kunt dus proberen of het een systeem is dat goed bij uw bedrijf en medewerkers past. Wij bieden voor al onze klanten de optie aan om een proefabonnement van 30 dagen te nemen. Dit proefabonnement stopt automatisch; u hoeft deze dus niet stop te zetten en zal niet automatisch overgaan in een betaald abonnement. Na het proefabonnement heeft u zelf de keuze om de betaalde versie, voor € 3,20 per maand, te nemen of helemaal niet met ons verder te gaan. Wanneer u zich aangemeld heeft voor het proefabonnement, kunt u direct inloggen en aan de slag gaan.

Wilt u ook een systeem hebben waar u heel gemakkelijk de gegevens van uw relaties kunt beheren en contracten kunt beheren, dan is ons online CRM systeem dat de eerste 30 dagen gratis is, een goede oplossing. Vooral voor bedrijven die werken met contracten en andere documenten die kunnen verlopen is het belangrijk om die data goed in de gaten te houden. In ons systeem krijgt u een seintje wanneer contracten gaan verlopen, zodat u tijdig contact op kunt nemen met uw klanten.

Op onze website vindt u een knop waar u heel gemakkelijk het proefabonnement af kunt sluiten. Ons gratis CRM systeem is online en voor 30 dagen bruikbaar. Wilt u liever direct een betaald abonnement, dan kunt u contact met ons opnemen. U vindt alle contactgegevens terugvinden op onze uitgebreide website, alwaar u ook meer informatie over ons systeem terug kunt vinden. Voor vragen of opmerkingen kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. Al onze contactgegevens staan op onze website vermeld.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden