Simpel CRM systeem

Op zoek naar een effectief maar simpel CRM systeem? Ontdek de pure definitie van praktische sales software

Een simpel CRM systeem kan zeer effectief werken. Om ermee te werken hoeft u geen ingewikkelde cursus te volgen. Het systeem kent geen nadelen en de gebruiksvriendelijke interface wijst u de weg. Het is sales software in pure vorm. Net als Microsoft Dynamics bieden wij opensource software, waarmee wij u voorzien van het beste op CRM gebied. Groeit uw bedrijf, dan groeien wij gewoon met u mee. Hebben wij uw interesse gewekt? Meldt u nu aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen.

Probeer gratis

Open source CRM systeem

Een wiki open source CRM systeem kunt u met anderen delen. Dat is prettig, want een klantenbestand bijhouden doet u niet alleen. Samen met anderen kunt u inloggen en werken in een online systeem. Dit voorkomt miscommunicatie en de kans op fouten maken wordt een stuk kleiner. Natuurlijk zijn er andere aanbieders, zoals PHP, Easy, Scope, Superoffice en SRM, maar wij bieden een CRM systeem dat naadloos kan worden geïntegreerd met modules, zoals facturatie, boekhouden en HRM en personeel. Eén aanbieder met vele mogelijkheden voor zowel Nederland als Belgie. Met een gratis mobile applicatie. Zo simpel kan het leven zijn.

Simpel is niet per definitie slecht. Integendeel, juist de eenvoudigste zaken maken het werken makkelijker en plezierig. Met een CRM systeem kunt u een bedrijfsstrategie uitstippelen, die u helpt om uw winstgevendheid te verbeteren. Hoe? Als u weet waar de behoeften en wensen van uw klanten liggen, dan kunt u daar goed op inspelen.

Platform voor interacties met klanten

Met een CRM systeem kunnen uw marketingmedewerkers een goed overzicht krijgen van wat klanten vragen en willen, zodat het maken van prognoses eenvoudiger en nauwkeuriger kan. Er is inzicht van offerte-aanvraag tot verkoop. Heeft u een bedrijf met bijvoorbeeld een aantal buitendienstmedewerkers, zoals advertentieverkopers etc. Zonder een gemeenschappelijk platform voor interacties met klanten kunnen communicaties binnen de stroom aan informatie verloren gaan, wat weer kan leiden tot een reactie naar uw klant waar hij of zij niet tevreden mee is.

Met een CRM systeem kan elke medewerker snel en nauwkeurig leads identificeren, toevoegen en sorteren. U kunt sneller marketingacties creëren en verkoopteams in staat stellen met de volgende verkoopkans aan de slag te gaan. Met volledige, correcte en centraal beheerde informatie over huidige en potentiële klanten kunnen verkoopmedewerkers zich op de juiste klanten richten. Succes ligt voor het grijpen.

Klantinformatie in 1 online systeem

CRM gaat prima samen met outlook en social media. Alle informatie die daaruit voortvloeit kunt u opslaan in 1 online systeem waar ook anderen profijt van kunnen hebben. Externen, maar voor uzelf. Op deze wijze heeft u buitengewoon inzicht in wat uw klanten vinden en wat ze over u bedrijf te zeggen hebben. Die input kunt u gebruiken om uw service- of productaanbod te verbeteren, potentiële problemen op tijd vaststellen en hiaten identificeren en opvullen.

Een simpel CRM systeem vertelt u meer dan woorden. Alleen daarom al is het de moeite waard om het te gaan gebruiken. Iets wat simpel is per definitie zeker niet slecht. Ervaar de voordelen en meld u nu aan voor een proefaccount van 30 dagen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden